Hem och tillbaka


SKRIVET 2015-03-31

 
Heeeej!! Jag har haft "fullt upp" senaste tiden! Har hunnit varit hemma  i tre dagar och träffat familj, några vänner och varit hos tandläkaren samt hämtat ett nytt pass, jag kom tillbaka i söndags igen.
Haha det var en enda stor kamp med resväskan när jag skulle få hem(hem i Norge) den igen efter jag hade hoppat av flygbussen, jag fick dra/kånka/slita 22kg upp för två stora, långa trappor, sen fick jag KNUFFA den uppför den jobbiga backen vi bor i haha, var helt slut, svettig och gråtfärdig när jag kom fram, plus att jag trodde att Fanny hade dragit hemifrån utan att lämna nyckeln när jag kom fram, vilket hon som tur inte hade gjort, men det höll på att rinna över då haha.
 

Haaaade


SKRIVET 2015-03-31

Igår var en bra dag för min del! Ni vet en sån där dag då allt bara går ens väg och ÄGER!! Japp en sån dag hade jag.
Var först iväg på möte i Sandnes, vilket inte alls var ett roligt möte, men det var ett möte som gynnade mig! 
Sen fick jag en chans till en ny jobbmöjlighet, håller tummarna för det!!
Sen jobbade jag med Synnöve vilket aldrig är tråkigt + att det fanns choklad i receptionsdisken.
Och efter mycket om och men och tjat från min kära medkollega så tog jag mig även i kragen och tränade!
Haha har alltid så himla svårt att börja med uppvärmningen för jag tycker att det är så sjukt tråkigt, men när det väl är överstökat så går det hur fint som helst!
Idag så öppnade jag på gymmet vid kvart i sju på morgonen och så tränade jag efteråt, nu sitter jag hemma i soffan och är hur slut som helst!
Det jag har kvar på "Att-göra-listan" idag är att skriva ett personligt brev och kolla på Bob's Burger.
Haaaade.

Fredag


SKRIVET 2015-03-21

Hejhej! Har blivit lite dålig uppdatering på senaste tiden med anledning av att jag tycker att det är så sjukt tråkigt att blogga utan bilder, och jag har inte fixat något nytt SD-kort till kameran heller satt.
Jag vet att när jag själv läser bloggar så brukar jag bara bläddra förbi om det bara är text och tänkte att det kanske blir lite samma sak för dem som ska läsa mina långa veckosammanfattningar haha.
Jag tänkte iallafall försöka dra en liten kort(kommer bli långt) sammanfattning av vad som har hänt i mitt liv den senaste veckan.
Jag har tränat, har äntligen fått upp en rutin på träningen och det håller en planeringsmänniska som mig motiverad haha, och så har jag jobbat och även varit på jobbintervju denna vecka!
Nästa vecka ska jag hem på en snabb visit och hämta mitt nya pass och även byta ut mina vinterkläder mot mer somriga kläder då det börjar bli varmare här, och jag ska även passa på att gosa hur mycket som helst med min katt, typ det jag längtar mest till haha, men ska även bli mysigt att spendera några dagar med familjen och träffa några kompisar!
Idag så har jag jobbat och efter det så mötte jag upp Julia och åt en mysig lunch på Egon med henne!
Ikväll så ska vi fira en bekant som fyllde år igår och sen får vi se vart kvällen tar oss!
Hoppas alla får en fin helg! 

Leva life som vilde


SKRIVET 2015-03-15

 
Hej! Vaknade upp med ett ryck idag och såg att klockan var elva, får typ ångest när jag vaknar så sent, men det är väl rätt så lugnt endå med tanke på att det faktiskt är söndag. Då får man vakna sent.
Igår så tappade jag min hängivna mobil för sista gången och den förblev svart, så nu går jag utan mobil.
Känner mig faktiskt lite lättad att inte ha en mobil, det är väldigt skönt att inte ha den där tvångstanken att man måste kolla igenom hela instagramflödet hela tiden eller att man måste svara på sms.
Som jag sagt förr så tror jag att jag lätt skulle kunna flytta ut till Amazonas utan några som helst teknikprylar och bara leva life som en vilde typ. Bara vara ett med naturen liksom, tror jag skulle vara jättelycklig då faktiskt.
Igår så var det en riktigt bra dag, det kändes som att det var sommar ute!! Solen värmde, fåglarna kvittrade och kvällen var ljus och varm, man blir verkligen så himla lycklig av sånt väder.
På kvällen var vi några tjejer hemma hos Julia, vi pratade och åt grönsaker och dipp typ, jättemysigt!
Sedan gick vi vidare hem till Adam för att fira hans födelsedag! Träffade mycket trevliga folk där så jag hade det roligt! När dem sedan skulle gå ut så gick vi hemåt eftersom vi varken hade pengar eller hälsan för att gå ut.

Scarface


SKRIVET 2015-03-11

 
Hej!!
Idag lyser solen här och då blir man automatiskt alldeles superlycklig!!
Jag och Fanny har suttit ute på våran altan och glassat nu på förmiddagen och lyssnat på våran musik och poddar.
Jag har redan fått massa fräknar efter bara ca 30 min, kom dock på att det kanske inte var så bra för mig att sola ansiktet då jag vaknade upp med världens rivsår på näsan och det skulle då inte bli ett allt för härligt scar.
Som jag kanske har skrivit förr så har det ju gått magsjuka, förkylning och hela köret här efter nya årets start och jag har på något magiskt sätt klarat mig! Dock så började jag må lite halvtaskigt igår och trodde att även jag skulle åka på magsjuka, MEN jag klarade mig!! Så glad.
Idag ska jag jobba 14-22, men innan ska jag njuta av dem sista soltimmarna(med en bomullstuss på näsan)(äger inget plåster)

Kakkalas


SKRIVET 2015-03-08

I fredags så var vi bjudna på kakkalas för att fira Maddes födelsedag!
Dem hade bakat kladdiga brownies med marshmallows och nötter, en helt perfekt morotskaka, chokladbollar som var DOPPADE i choklad(!!!)(heavy breathing)marängtårta med jordgubbar och hallon m.m. 
Ni vet såna där matbilder som man kan sitta och plåga sig själv med i flera timmar? Sånt där som man kommer på sig själv med att sitta och dregla åt bara man kollar på det, ALLT det stod på ett bord framför mig. Det var som att jag hade dött och kommit till himlen.
 
 

Rømme = Life


SKRIVET 2015-03-05

Hej! Det blir inte att jag skriver så mycket om dagarna nu, just för att det känns tråkigt att skriva samma sak hela tiden, för jag gör i princip samma saker varje dag, jobbar, äter rømme och sover. Haha.
Sen kan det hända att jag träffar några vänner på helgerna.
Imorgon så är vi(jag och Fanny) faktiskt bjudna på kakkalas hos Madde som fyller år idag(Grattis igen Madde!)! Så det ska bli jättekul!  
Sen på lördag är alla tjejer från jobbet bjudna hem till en annan tjej för "Jentefest" så då blir det cupcakes, klänningar och möjligtvis en liten utgång(alkoholfri)(förhoppningsvis)(ja men jo det blir det).
Hade viljat ta med kameran imorgon men upptäckte igår att mitt minneskort till kameran har gått sönder på något märkligt sätt?? Ingen aning vad som har hänt med det då det endast har suttit i kameran hela tiden men trasigt är det iallafall haha, så jag måste väl köpa ett nytt, så småningom.
Idag har jag varit ledig och allt jag har gjort är att ha tränat och köpt tandkräm, så ni kanske förstår hur svårt det är att grunda ett intressant inlägg på det? Inte lätt som en plätt om man säger så.
Nu tänkte jag iallafall tänka på refrängen och gå och borsta tänderna med min nya tandkräm, Ciao.