Hola amigos


SKRIVET 2015-04-29

Hola amigos!
Ny vecka och det är redan onsdag.. dagarna verkligen bara flyter bort här.
Jag har inte haft allt för mycket för mig dem senaste dagarna, jobbat, utfört lite ärenden, kollat på O.C. o.s.v.
Har verkligen saknat O.C., jag lever genom karaktärenas händelserika liv eftersom mitt liv är lika intressant som ett tomt A4, dock så är deras liv så jobbigt dramatiska.
Idag har jag packat ihop alla mina saker i lägenheten eftersom VI FLYTTAR(!!!!) in i nya lägenheten på söndag! Längtar så mycket, längtar efter att få ett rum med en DÖRR, har ju levt i ett sovalkov i 5 månader nu, så det ska verkligen bli underbart.
Dock så känns det lite halvjobbigt att vi ska behöva leva i resväskan från torsdag till söndag för vi måste vara ute ur vår nuvarande lägenhet imorgon. Under tiden ska vi få bo hos Fannys snälla morbror!
På tal om saker som är underbart så ska jag få spendera tre veckor i Amsterdam i sommar, längtar så mycket!
 
 

ELIN 21


SKRIVET 2015-04-27

 
 
Bilder från i lördags när vi firade Elin
 

Pizza & O.C.


SKRIVET 2015-04-26

 
Igår hade vi "överraskningsfest" för Elin som fyllde 21 förra veckan!
Återkommer med bilder från det lite senare, nu ska jag äta min pizza och kolla på O.C.

D-vitamin & Paulo


SKRIVET 2015-04-22

Hejhej,
Som ni ser på bilderna så har vi haft några dagar med fint väder här! 
Kom som en chock när det var 17 grader helt plötsligt en dag.
Först så satt man med jacka, sen så testade man tänja på gränserna lite och tog av sig den och satt med tjocktröja, men man kunde ta det ett steg längre och så då tog man av sig till t-shirt, och det slutade med att man satt där ute med bikinitop och shorts, det var lite till snudden på utomlandskänsla när man låg i solen faktiskt! Så ja det var riktigt skönt, vi får vanligen inte vår dagliga dos av D-vitamin om man säger så, så det uppskattas när det väl kommer!
Har börjat på en ny bok också! Eller ny och ny, typ som att jag läser böcker i vanliga fall, det gör jag inte, kan ta upp till ett år för mig att läsa ut en bok på 200 sidor, men med denna har jag faktiskt redan kommit halvvägs i på bara 2 veckor, så det är framsteg för mig! Det är en bok av Paulo Coelho som heter Alef och den är verkligen hur bra som helst!
I helgen har jag jobbat och tränat med Kelly! Tidigare i veckan så har jag också bara jobbat och varit på Krav maga, haha på tal om det, dem flesta killarna tror ju att jag inte kan ta någonting så dem tar det alltid jättelugnt med mig så jag får alltid säga till dem att dem KAN slå/sparka hårdare för jag kommer liksom inte gå av(förhoppningsvis inte) men det är en kille som verkligen inte bryr sig ett dugg om att jag är tjej, liten och väger 1/3 av hans kroppsvikt, så han tar i för kung och fosterland och drog mig i golvet ca 5 gånger och sparka nästan luften ur mig senast vi sågs haha, men tycker det är lite bra av den anledningen att då får man verkligen känna på lite hur det skulle gå till i verkliga livet, ingen som bryr sig om ta det lugnt med en då haha.
Snart så ska jag och Fanny bli upphämtade av Rickard och följa med honom på någon PT-grej i Sandnes, sen ikväll ska vi göra lite yoga och kolla på solsidan, koppla aaaaaav bara. Eg trenger de.
 

Paulo Coelho


SKRIVET 2015-04-19

By Paulo Coelho

A disciple asked Hejasi:

– I want to know what is the most funny thing about human beings.

Hejasi said:

– That they always think crooked: they’re in a hurry to grow, then lament their lost childhood, and soon loose the money they need to keep their health.

“They are so anxious about the future, that they neglect the present, and thus live in neither the present nor the future.

“They live as if they were never going to die, and die as if they had never lived.”


The answer is you


SKRIVET 2015-04-15

 
 
Ibland när jag hamnar i obalans i vardagen då jag drar på mig onödig ångest eller negativitet så är jag så grymt tacksam över att jag har Fanny där vid min sida som kan prata mig ur det på 2 minuter. Hon har då alltid tips, idéer, videos eller bara väl valda ord som får en på benen igen.
Jag är så tacksam att jag har en sån energigivande människa till sambo!
Idag hamnade jag i en 20 minuters svacka av ångest och då tvingade hon mig att kolla på dessa två videos, så jag tänkte bara föra tipset vidare till er som kanske har en dålig dag, men även till er som har en jättebra dag, kolla på dessa videos! Dem ger, iallafall mig, så mycket livsmotivation!

Uppslagna knogar och ömma smalben


SKRIVET 2015-04-14

Hej hallå!! Är just hemkommen efter min andra Krav Maga träning, mina knogar är helt uppslagna och mina smalben är ömma och jag kommer säkerligen vakna upp med minst tjugo blåmärken på vardera imorgon, MEN, det är så värt det för det är så sjukt kul och lärorikt! Får verkligen värsta adrenalinkicken av detta! Idag har jag fått lära mig hur man tar sig ur en situation om en människa sitter gränsle över en, en sån där situation då jag oftast bara får panik och börjar gråta och skrika haha, men, nu vet jag hur jag ska ta mig ur det! Så nu behöver jag aldrig acceptera att någon tvångskittlar mig igen! Wehå!
Sen så fick jag även lära mig typ basic hur man tar sig ur ett grepp och hur man ska gå tillväga efter man kommit loss o.s.v.
Jag hoppas mina knogar har slutat ömma till imorgon så jag kan vara med då också!
Annars då? Jo jag öppnade ju som sagt gymmet idag, slutade vid ett, efter det så gick jag och handlade lite nödvändigheter för jag ska nämligen baka lite knäckebröd imorgon tänkte jag, sen efter det så gick jag bara hem och åt, kollade på serier och tog en powernap innan jag åkte iväg på träningen.

KRAV MAGA


SKRIVET 2015-04-13

 
Hejhej! Idag har jag varit ledig hela dagen lång, så jag passade på att följa med Fanny till Adecco och lämna mitt polisregisterutdrag, efter det så åkte vi hem och åt lite lunch och kolla på Solsidan tillsammans!
Nu har jag just kommit hem, jag har varit och provat på Krav Maga för första gången! Jag har så länge velat prova det men eftersom min hemort inte har det största utbudet av aktiviteter så har jag inte haft möjlighet till det, MEN när jag och Fanny var ute och gick här i Stavanger en kväll så såg jag en Krav Maga studio och jag blev ÖVERLYCKLIG, sprang och skrek och hoppade runt och grejer.
Men det var iallafall suuuuuperkul, jag har alltid varit fashinerad av denna typ av träning.
Krav Magan kommer ursprungligen från Israel om jag inte har helt fel och det är självförsvar mot attacker stående, sittande, liggande, med kniv, med vapen, med knytnäve, i mörka situationer, i stressade situationer and so on and so on, iaf så använde sig den Israeliska armén av detta under 60-talet!
Det var även roligt att det var en blandad klass nu med killar och tjejer, personligen tycker jag det blir lite roligare när man kan vara med en kille för då vågar man ta i mycket mer och vara mer intensiv, iallafall jag haha, som tur var hamnade jag med den största killen som dessutom var gammal tränare så han tog mina slag som en man haha.
Rekommenderar iallafall detta till alla som har möjlighet till det och som är intresserad av att lära sig självförsvar!
För mig som tjej känns detta TRYGGT att lära sig då det känns som att man inte riktigt går trygg någonstans längre, sorgligt nog. 
Aja, jag hoppas alla har haft en fin dag! Jag ska duscha och göra lite matlådor sen ska jag somna tidigt för imorgon har jag öppna gymmet! 

Gold & Green


SKRIVET 2015-04-12

Nytt halsband som jag köpte från Gina Tricot här om dagen, börjat gilla grönt mer och mer!

Spännande smoothie


SKRIVET 2015-04-12

Igår var en riktigt grå och oproduktiv dag, det var kallt och regnet öste ned utanför, jag fick inte något gjort, alls.
Det enda jag gjorde var att jag låg i soffan och kolla på serier, det mest spännande som hände var att jag gjorde en smoothie och kollade på solsidan med Fanny haha.

Vardagslyx


SKRIVET 2015-04-09

Jag lever ju i princip som en student här borta så en sån här frukost är faktiskt ren vardagslyx för mig.
Haha har varit dagar då jag inte har haft något alls att ha på gröten och tro mig, lite bär gör väldigt mycket.

En bra dag


SKRIVET 2015-04-09

 
Hej! Idag har varit en riktigt bra dag.
Den började med att jag och Fanny tog en morgonpromenad i solen, det var verkligen hur skönt som helst ute, helt vindstilla nästan.
Vi gick nere vid vattnet och klipporna och det är verkligen helt sjukt vad vackert det är, man blir verkligen helt speechless och överväldigad.
När vi kom hem så åt vi lite frukost och tog det lugnt.
Nu på kvällen har jag tränat för en hel vecka nästan haha, först så gick jag på Zumbastep sen körde jag ett magpass och efter det så gick jag på en timmes boxning med Elin och sen så körde jag också en timmes Yin-yoga nu innan jag gick och la mig, så nu är min kropp helt utmattad och redo för 12 timmars sömn.
Godnatt!

Live


SKRIVET 2015-04-07

Bild från i torsdags när vi hade en "påskespecial"-timme med Anette
 
God morgon på er!
Skriver live från jobbet! Öppnade för 45 min sedan.
Kände direkt när jag vaknade att jag inte hade sovit tillräckligt länge, och har dessutom drömt värsta stressdrömmarna, så inte så konstigt att jag känner mig mer utmattad än utvilad..
Igår gjorde jag och Fanny första passet av vår avtalade dagliga yoga, känns viktigt att göra den varje dag nu fram till sommaren för jag blir verkligen till en HELT annan person(en bättre d.v.s.) när jag gör den, man blir typ 20 gånger lugnare och så klarsynt efteråt.
Sen var jag och Julia på "Lägenhetsvisning" på den förhoppningsvis framtida lägenheten, tror den skulle bli så bra för oss! 
Idag har jag inget speciellt inplanerat, känns fortfarande som helg för mig, men ska väl iallafall ta mig i kragen och handla och träna.
Hoppas alla får en fin dag!
 

Födelsedagsfiranden


SKRIVET 2015-04-05

Ikväll var vi hembjudna till Fredrik & Ulrika på trerätters middag för att fira Fredriks födelsedag!
Dem hade gjort vegetariskt hela vägen och det var SÅ gott! Kronärtskockssoppa till förrätt, vegetarisk lasagne till varmrätt och pannacotta(Hallon och grädde till mig) till efterrätt! Som vegetarian så uppskattar man så mycket när icke-vegetarianer faktiskt tar sig tiden att göra vegetarisk mat! Vi pratade, åt mat och kollade på The Pursuit of Happyness tillsammans, sen vid tolvslaget så sjöng vi även för Åsa som fyller år dagen precis efter Fredrik! Vid 00.30 tog vi taxin hem.
Nu ligger jag i sängen och ska sova, imorgon ska alla komma hit och göra morgonyoga tillsammans innan jag vandrar iväg till jobbet, hur mysigt som helst!
Godnatt & sov så gott!

Långfredagen


SKRIVET 2015-04-03

Nu har vi visat runt lite i staden, besökt kyrkan, suttit i solen och värmt oss bland fåglarna och varit till söndagsbutiken och handlat lite, där bjöd dem även på kaffe och blåbär så vi tog det lugnt där ett tag innan vi vandrade tillbaka hem.
Nu har vi precis gjort Yin-Yoga i en timme så nu är jag helt till frid i själen och nu ska vi börja med kvällsmaten tillsammans.
Hoppas alla har en fin kväll!
 
 

God morgon


SKRIVET 2015-04-03

God morgon! Vaknade klockan nio imorse och tog lite frukost och en kopp te och kollade på ett serieavsnitt.
Fannys mamma är som sagt på besök hos oss, jag kan då säga att jag aldrig har mött en sån vis och stabil människa i hela mitt liv, man känner ett lugn bara att ha henne i närheten, så härligt att ha henne här!
Det är långfredag och allting är stängt idag och jag är ledig från jobbet, vi kanske tar en långpromenad i det fina vädret!
Ha en fin dag allihopa!

FLAWLESS


SKRIVET 2015-04-02

Lite nytt smink från Revolution, älskar paletten så mycket!

Morning kisses


SKRIVET 2015-04-02

God morgon! Nu sitter jag här med mitt morgonte, jag ska snart gå till gymmet och köra ett Full body strength pass och ett Core Extreme pass, två flugor i en smäll tänkte jag så har jag gjort min träning för dagen!
Idag ska vi gå och kika på nya(förhoppningsvis) lägenheten och så kommer Fannys mamma på besök!
Ha en bra dag! Kisses

Häagen-Dazs og jeg


SKRIVET 2015-04-02

God Kväll!
Idag så har jag vandrat runt på stan i det fina vårvädret, råkade även få med mig två saker från Gina hem..
 Sen har jag även jobbat på eftermiddagen!
Nu på kvällen så tog jag en promenad ner på "byen" och råkade även där få med mig lite glass hem haha.