Grön smoothie


SKRIVET 2015-01-31

 
 
 
I förrgår vad Fanny så gullig och gjorde en grön hälsosam smoothie till mig, den var väldigt uppskattad och behövd då kroppen inte mår på topp av detta ständiga deprimerande väder haha.
 

Kladdigt couscous


SKRIVET 2015-01-22

Det blev någon couscousblandning och vitkålsmos till mat idag.
Alltså älskar verkligen vitkålsmos så mycket, kanske inte ser så gott ut men man ska inte dömma det efter utseendet!
Hahah när jag hade gjort couscouset så kom jag på att vi inte äger något durkslag.. Så jag provade alla möjliga metoder för att få bort vattnet haha.. men tillslut gav jag upp och bara åt det kladdiga, klibbiga couscouset..
Om det är någon som vill prova att göra vitkålsmos så är det bara att skära upp lite vitkål och koka upp det med grädde, eller som jag hade, Oatly's havrebaserade matlagningsgrädde! och lite salt och peppar i det och sen är det bara att köra lite med en stavmixer! Hur lätt som helst.

Torsdag eftermiddag


SKRIVET 2015-01-22

 
God eftermiddag!
Idag är jag helt ledig från jobb, men inte har det hållit mig från att gå till jobbet eller, dock så var det för jag hade en pt-timme med Jamie.
Det var väldigt kul och lärorikt, han visade lite rygg- och armövningar, vilket är bra för mig som har en dålig rygg och som inte är så bra på just arm/ryggövningar!
Efter timmen så köpte jag med mig två bars och en banan och gick och satt mig på en bänk i solen nere vid vattnet och lyssnade på musik och bara kollade på fåglarna, man får så himla mycket peace i själen när man sitter där, så underbart.
Nu sitter jag hemma i soffan och dricker en kopp te och funderar vad jag ska göra resten av dagen.
Kanske ska göra lite mat. Så får det bli! Ha en bra dag!

Grattis Morfar!


SKRIVET 2015-01-21

Min klippa
 
Hejsan! Dagarna flyter på som vanligt här, jobbar, tränar och skrattar med Fanny i princip!
Igår var det lite kaotiskt men det ordnade upp sig precis som det skulle, så allt är i sin ordning så att säga.
Idag fyller min fina, underbara morfar år!! Morfar, hoppas du har haft världens bästa dag, jag älskar dig så mycket och du förtjänar det bästa!!
Jag har även provjobbat på en restaurang idag, vilket gick bra, det gick som det går första gången på alla jobb, man känner sig lite i vägen, man känner lite smått panik hela tiden, men men, allt har ju sin första gång! Och man kan inte lära sig allt på en gång.
Nu är jag hemma, och ska väl gå till jobbet om en timme exakt.
Just nu känner jag bara för att lägga mig i sängen och kolla på en sorglig film typ haha. Det är en sån dag idag.
Det har varit rätt många såna dagar nu i streck, och jag vet inte riktigt varför jag tillåter saker att få mig att känna så. Det blir en total livsdetox på allt sånt! haha.
 

Mentalt matt


SKRIVET 2015-01-13

Hej! Nu var det ett bra tag sedan jag skrev sist.
Det kan vara för jag har jobbat och varit helt mentalt matt haha.
Den här veckan har jag gjort min första öppning och stängning själv! eller, har gjort flera stängingar faktiskt!
Så skönt när man faktiskt börjar få in saker på rutin och inte behöver lusläsa allt i en pärm för man är så rädd att göra fel.
För er som inte vet så har jag börjat jobba som receptionist på Icon treningssenter här i Stavanger och jag trivs hur bra som helst! Mitt första riktigt ROLIGA jobb! Om ni vill veta mer om det så är det bara att googla!
Senast igår så gjorde jag faktiskt stänging och imorse 6.45 gjorde jag öppning! sov totalt 4 timmar inatt, så gissa om jag har varit D.Ö.D idag? Höll på att somna inne på toan två gånger..
Efter jobbet gick jag runt med lite cv:n och handlade lite, eller lite.. jag lyckas alltid handla mer än vad jag kan bära.
Så hela sträckan hem gick ungefär så här "gå 20 meter, stanna, sätta ned påsarna, grina lite, ta upp påsarna, gå 20 meter" o.s.v...
Sen när jag kom hem så gjorde jag två portobelloburgers och sen slängde jag mig i sängen och sov två timmar, HUR skönt som helst!!
Nu har jag gjort en varsin smoothie till mig och Fanny, och sitter i soffan och kollar lite resebloggar!
Hoppas ni har haft en bra dag! Kram!!
Saknar alla er där hemma.

Länsmuseet


SKRIVET 2015-01-07

 
Förra veckan åkte jag, mormor och morfar en sväng till Länsmuseet i Gävle.
Dem har så himla mycket fin konst där och så stod ju årets pepparkakshus kvar! Så vi var dit och kolla runt lite.
Som några kanske vet så har jag ju faktiskt även praktiserat där! Och för mig som är väldigt intresserad av kultur/konst/historia så var ju det hur kul som helst, trivdes verkligen hur bra som helst, det var som ett lugn att strosa runt där på museet dom dagarna! Sen så var jag även varannan vecka i den tillhörande Fogden där dem bevarar alla andra gamla föremål, var verkligen så grymt coolt att gå runt där i lagren och kolla på alla historiska föremål! Om ni inte har något för er någon dag och är intresserad av konst ochg sånt, ta en tur till Länsmuseet!

Nike Air Force 1


SKRIVET 2015-01-06

Har haft lite delade meningar om Air Force, först så tyckte jag dem bara såg stora och klumpiga ut, sen började jag tycka om dem lite mer och mer, och sen hade helt plötsligt hela stan dem, och då vart dem inte lika roliga längre haha.
Men sedan hittade jag dessa och blev kär direkt, älskar färgerna.
Vi fann varandra på mellandagsrean på footish.se, det sa "klick" och sen var det vi 

New year's eve


SKRIVET 2015-01-06

 
Några bilder från mitt nyår!
Först så var vi några stycken som lagade och åt trerättersmiddag tillsammans och sen vid klockan åtta så slog vi ihop oss med några andra, då var det lekar och prat som gällde! Jag hade det jättetrevligt förutom att jag råka stressa upp mig lite i onödan där i början av kvällen, vilket jag har en tendens att göra tråkigt nog haha..
Jag älskar dessa stökiga nyårsbilder.

The face of 3,5 timmars sömn


SKRIVET 2015-01-05

Hej! Nu var det ett tag sen jag bloggade! Det har berott mest på att det har varit juletid och jag har helt enkelt ägnat mig helt åt att äta. 
Och kanske lite till att vara med familj och vänner..
Känns som jag har gjort mycket den här julen, det har varit första julen på länge då jag faktiskt har haft lite julkänslor! Jag har åkt pulka med mina vänner, lärt(fortfarande i inlärningsprocessen) mig åka skridskor på nytt, bowlat, o.s.v. har varit ovanligt aktiv helt enkelt! och det har varit jätteroligt, kände mig som ett barn igen!
Nu sitter jag på flygplatsen i Oslo och väntar på att mitt plan ska gå om ca två timmar.
Jag är hur trött som helst och sitter och gäspar(gäspa igen bara för jag skrev "gäspar") oavbrutet, får verkligen kämpa för att inte bara glida ned och lägga mig och sova på bordet just nu. Har även hamnat i ett sånt där stirrtillstånd då man bara sitter och stirrar ut i tomma intet, och tyvärr så brukar ju det där tomma intet hamna mitt på en person som då börjar känna sig obehagligt uttittad, som tur är så är tjejen som jag råkar stirra på hela tiden så inne i sitt pluggande så hon märker knappt av mig heheh.
Jag ska väl försöka hålla mig vaken med någon spännande serie och jag tror till och med att jag måste ta till med en kaffe(tar till med dem starka grejerna) innan jag hoppar på planet.
Hoppas ni får en fin dag!