Överkörd


SKRIVET 2015-02-28

Godmorgon! Imorse så vaknade jag vid klockan åtta och var klarvaken samtidigt som jag kände mig helt överkörd, känner att jag skulle behöva sova i 55 timmar i sträck för att återhämta mig lite haha.
Jag lyckades iallafall somna om en stund och vaknade igen nu vid tio, sen dess har jag ätit en stor frukost, en väldigt god smoothie och kollat på TVD.
Idag ska jag uträtta några ärenden och sen ikväll är det sangriakväll hemma hos oss!
Ha en bra dag!

En vecka sen


SKRIVET 2015-02-28

Bild på den goda efterrätten som vi vart bjudna på förra helgen hemma hos Jennelie & Lukas.
Trivs verkligen så bra med dessa människor som bara får en att skratta hela tiden, då mår man verkligen som bäst helt klart.

Slut som artist


SKRIVET 2015-02-27

Hej! Haha har fått lite klagomål hemifrån angånde att jag inte uppdaterat på senaste så känner att jag kanske måste dra ihop ett litet inlägg för att visa att jag lever.
Just nu går allt som det ska! Jag är frisk, vet dock inte hur det kan vara så då jag har världens dåligaste immunförsvar och ALLA runt om mig är sjuka??(bara för det kommer jag bli sjuk nu)
Jag har just nu inte ett men fyra jobb i rockärmen! Jag har ju trots allt gått in i karriärscykeln enligt horoskopet och det visar ju sig stämma! Haha, så nu har jag jobb på Icon, Adwyse, Dagis & Shell!
 
För en vecka sedan stressade jag och höll på att dra av mig håret för att jag inte hade något jobb och knappt fick det att gå runt, nu stressar jag istället för jag vet inte hur jag ska få alla jobb att gå ihop med alla scheman.
Känns dock VÄLDIGT skönt att allt mitt springande med CV:n och ansökningsmail och telefonsamtal har lönat sig i slutändan. Jag har inte gett mig och det är jag då stolt över.
 
Den här veckan har jag jobbat, varit på avskedsmiddag för en vän som reste hem idag, tränat och haft upplärning på ett av dem nya jobben.
Så idag började jag först 07.00 och slutade 13.00 sen gick jag till det andra jobbet som började 14.00 och sedan så slutade jag vid 20.00.
Jag gjorde även ett riktigt benpass nu på kvällen så nu haltar jag fram som en 97-årig Quasimodo.
Nu är jag slut som artist och tänkte somna gott till ett serieavsnitt.
Tack och hej.
 

O N S D A G


SKRIVET 2015-02-19

 
Hejhej! 
Här är allt som vanligt, grått och regningt d.v.s. och man har kommit in i en vardag nu som inte är allt för händelserik.
Dem senaste dagarna har bestått av att jobba och träna, känns som jag har kommit in i träningen igen nu, vilket är skönt! Hamnade i en svacka när jag flyttade hit haha, och komiskt nog jobbar man endå på ett gym.
Imorgon ska jag på arbetsintervju, träna, jobba och sen ska jag äta på Egon med Elin & Fanny, sen ska jag jobba hela helgen! Nu ska jag kolla klart på ett serieavsnitt och sen sova, godnatt!

Oh happy day!


SKRIVET 2015-02-16

 
 
 
Hej! Idag är jag glad för Stavanger bjuder på en extra dag med sol även fast det stod att det skulle vara regn!
Man blir verkligen på hundra gånger bättre humör när det är bra väder!
Jag gick upp vid 8.30 för jag skulle iväg på ett möte, efteråt så gick jag hem och åt lite och sen var jag ned på stan och fixade en passkopia och lämnade ut cv!
Ikväll ska jag jobba fyra timmar och tänkte köra ett litet konditionspass innan jag går hem för dagen.
Sen är det hem och lägga sig för att komma upp tidigt imorgonbitti!
Ha en bra dag!
 

Fifty shades of Christian Grey


SKRIVET 2015-02-15

 
Igår var vi som sagt och kollade på Fifty shades of Grey, vet inte om det är för jag har läst boken eller inte men jag vart verkligen RIKTIGT besviken på den, riktigt.
Tyckte för det första att det var lite töntigt när han, när dem har setts typ tre ggr säger att han inte är mannen för henne? Och att hon måste hålla sig borta från honom? när dem knappt känner varandra, haha vem tror han att han är liksom.
Tyckte replikerna var riktigt dåliga och även tagningarna mellan scenerna och sammansättningen med musiken till scenerna.
Tror verkligen att det här hade kunnat blivit en RIKTIGT bra film, en sån där film då håret verkligen reser sig från armarna, om det hade lagts ned lite mer arbete och tid på den, jag har liksom en vision i huvudet hur den hade kunnat vara. En mycket bättre version, så just nu känner jag att jag hade kunnat gjort den bättre själv haha, har ju faktiskt gått media satt hahah. Kanske ska bli filmkritiker nu när jag tänker efter.
Tyckte också att det var sån waste för att det var verkligen SÅ bra och powerful musik som hade kunnat blivit ännu bättre om dem hade satts i rätt scener. 
Äh, jag är bara väldigt besviken helt enkelt haha.
MEN det fanns ju faktiskt en del scener som var helt OK också haha..
Detta är ju även bara mina åsikter om filmen, alla tycker och uppfattar olika.
Och såg faktiskt Christians exakta dubbelgångare senare på kvällen när vi var ute, han var verkligen SÅ lik honom, dock så kom han från Tromsö och jag fattade inte ett ord av vad han sa, men men ingen är väl perfekt, haha.

Dagarna som räknas


SKRIVET 2015-02-15

 
Bilder ifrån gårdagens promenad 
 
 

Glad alla ❤ -dag


SKRIVET 2015-02-14

Hej alla hjärtisar och glad alla ❤ -dag!!
Igår så hann jag inte skriva något för jag uträttade några ärenden på dagen sen började jag jobba kl 16, efter jobbet så tränade jag i ca 2,5 timme, kändes väldigt bra att ha det gjort, speciellt eftersom det var fredag!
När jag kom hem var det fest hemma så umgicks lite med dem och sen när dem gick ut så gick jag och la mig!
Idag började vi dagen med en långpromenad med Jennelie i det fina vädret! Vi gick säkert över en mil allt som allt!
Var rejält slut i kroppen när jag kom hem, och träningsvärken sedan gårdagen gjorde inte det inte lättare haha.
Ikväll ska vi laga lite middag tillsammans, sedan ska jag och Fanny gå och se Fifty shades of Grey på bio!
Efter bion så ska vi möta upp lite mer folk och sedan ska vi gå till ett ställe som heter Hall Toll som ska ha Fifty shades of Grey-tema, så det blir säkert en rolig alla hjärtans dag!
Tycker inte man behöver ha en pojk/flickvän för att fira alla hjärtans dag, bara man har någon/några som man älskar, uppskattar eller bryr sig om så finns det anledning att fira!
Ha en bra dag allihopa!
Kisses

AH (Fanny fattar)


SKRIVET 2015-02-12

 
 
Hejhej!!
Denna torsdag har som alla andra dagar gått väldigt fort!
Jag har varit ledig vilket har varit skönt!
Jag har tagit en fika med en ny vän och efter det så hängde jag lite på gymmet och efter många om och men tog jag mig igenom ett magpass! Så skönt att ha så mycket positiva människor där som kan motivera en att komma igång! Älskar det! Speciellt nu när min motivation till att träna inte ligger på topp haha.
Ikväll ska jag göra lite saker som jag skjutit på lite allt för länge, sånt där nödvändigt som måste göras, men sånt man skjuter på bara för man kan typ, man säger att man ska göra det imorgon men det blir tre veckor senare istället haha.
När jag är klar med allt det(kommer säkert inte ens göra det) så ska jag kolla på lite Hart of dixie och sen ska jag förhoppningsvis somna relativt tidigt ikväll!

Min största inspiration: Jonathan Adler


SKRIVET 2015-02-12

 
 
Min största inspirationskälla karriärsmässigt i livet är utan tvekan Jonathan Adler.
Blir så sjukt inspirerad av allt han skapar och bara hur han är som person.
Ser allt som jag vill göra och uppnå i livet när jag kollar på honom och hans designer.

Uppe med gymmarna


SKRIVET 2015-02-10

 
Då var det en ny dag igen! Tycker verkligen dagarna bara flyger iväg här borta! Just nu sitter jag i receptionen på gymmet och beundrar alla som tar sig upp så här tidigt för att träna haha.
Själv är jag knappt vid medvetande en timme efter jag kliver upp vid 6.00.
Tisdagar är dock en skön dag för då slutar jag kl 13.00 så jag har hela dagen på mig att göra saker! Idag efter jobbet ska jag utföra lite ärenden och träna med Elin på kvällskvisten!

Vart jag vill befinna mig just nu:


SKRIVET 2015-02-09

Lite reseinspiration i det mörka vädret
 
 

Trött måndag


SKRIVET 2015-02-09

Saknar att umgås med den här tjejen så mycket..
 
God morgon! Just nu sitter jag i min säng, i den stillsamma tystnaden och ska äta lite gröt och kolla på något serieavsnitt. Jag skulle få börja jobba kl 13 idag istället för kl 16, så det var ju kul! Hade egentligen tänkt haft en riktig CV-dag då jag går lös på stan och slänger mitt CV omring mig men det får väl bli en annan dag helt enkelt..
Hoppas alla får en riktigt fin dag vart ni än befinner er!

Jellyshots & sangria


SKRIVET 2015-02-08

God morgon! Igår var vi och firade Louise som fyllde 20 år, det var trevligt! Dem bjöd på sangria och jellyshots!
Jag hade dock bestämt mig för att vara nykter så jag tog mig bara ett glas sangria sen fick det vara bra, och det ångrar jag inte alls idag.
Kvällen blev senare, folk blev fullare, jag blev tröttare, så jag drog mig hem vid halv ett och överlämnade partyt till dem som var lite mer engagerade haha.
När jag kom hem så la jag mig ett tag och kolla på serier tills jag blev för trött och tänkte sova, haha men det blev det inte mycket av när Fanny väl kom hem.

Middagsdejt


SKRIVET 2015-02-06

Idag efter jobbet så utnyttjade jag och Kelly våra gratiskuponger på Restaurang Egon!
Det var väldigt god mat, haha dock så kände vi oss lite underklädda när alla satt i finkläder så kom vi in i träningstights och jobbtröja liksom, men är man hungrig så är man.
Kupongen kunde inte ha kommit lägligare heller då det har börjat eka i mitt kylskåp.. haha

Magic Mike XXL


SKRIVET 2015-02-06

 
Då har man något att se fram emot till juli då.

Bikinis


SKRIVET 2015-02-06

Beach essensials
 
 
Jag ligger som vanligt och kollar på potentiella bikinis 5 månader innan värmen faktiskt kommer(om den ens kommer)..
Och som jag uppfattat det så ska man vara glad om man ens kan gå i tshirt här i Stavanger under sommaren, så kommer förmodligen inte ens ha någon användning av någon bikini här, men alltid kul att kolla!
 
Nelly // HM // Triangl 
 

Good morning


SKRIVET 2015-02-06

 
 
 
Godmorgon!
Vaknade för en och en halv timme sedan, ska äta min goda frukost nu.
Denna fredag kommer bestå av jobb och träning!
Ha en bra dag!

7-eleven dating


SKRIVET 2015-02-05

 Haha, var inne på 7-eleven och köpte en spenat- & fetaostpirog och tog en mugg med vatten to go, det var inte förens jag kom hem som jag såg vad det stod på muggen, tyckte det var så roligt, den ska jag hålla hårt i.
"Vil du vaere rorepinnen i kaffen min?"
 

Den efterlängtade chokladen


SKRIVET 2015-02-05

 
Idag har varit en bra dag! Jag har varit ledig och fått rätt mycket gjort!
Jag började med att springa en runda i solen, hur härligt(även hur jävla asjobbigt som helst) som helst, jobbar på att få tillbaka konditionen nu, frågan är om jag kommer vara lika motiverad när det inte är sol ute, vet att det bara är en tidsfråga innan regnet är tillbaka..
På eftermiddagen så träffade jag och Fanny Jennelie på Efendi tea & coffee house, som var världens mysigaste lilla fik på fargegaten! Det var turkiskt inspirerad inredning och mannen som ägde det var världens goaste människa!
Jag och Fanny köpte varsin chokladkaka, såna cravings som vi har haft på choklad dem senaste veckorna, ja det har varit utom kontroll, ni kan ju bara tänka vår eufori när vi fick vår choklad.
Där ska jag bli stammis!(när jag får råd..)
När vi hade fikat och pratat klart så gick vi på jakt efter en födelsedagspresent då vi ska på födelsedagsfirande på lördag! Nu sitter jag hemma i sängen och ska väl göra kväll relativt snart, klockan är ju trots allt 21.15.. 
God kväll / Gabriella 75 år.

Open mic, Blue Bird


SKRIVET 2015-02-05

 Igår så hängde jag med Madde & Isak till Blue Bird för att kolla på Love och Joel som skulle spela när det var open mic.
Dock så missade vi Joels uppträdande men Love var iallafall hur duktig som helst!
Mycker roligare än att bara ligga hemma i soffan!

A walk in the sun


SKRIVET 2015-02-04

 
I söndags var det så fint väder så jag tog mig ut på en långpromenad i solen och passade på att fota lite!

Dagen efter dagen


SKRIVET 2015-02-02

Godmorgon! Idag vaknade jag upp och trodde det var sommar ute, då blev man glad!
Det är alldeles klarblått på himlen och solen lyser, dock så är det nog inte sommarvärme ute men man kan ju inte få allt! Man uppskattar verkligen fint väder så mycket här borta eftersom det nästan alltid är grått och molnigt.
I fredags så kom Jennelie, Lukas och Co över och bakade inför lördagen och bara umgicks vilket var väldigt trevligt.
På lördagen så hade vi en liten middagsbjudning med några tjejer innan våran inflyttningsfest började!
Vi hade superroligt och det kom mycket nytt folk vilket också var roligt, det är det som är så kul med Stavanger, man slutar aldrig träffa nya folk! Man bara får nya vänner hela tiden, och vem tackar nej till det liksom?
Igår så vaknade man upp i rent kaos, haha nejdå, men man kan minst sagt säga att det var stökigt och då hade jag endå städat bort ca 20 påsar med skräp och glas innan jag gick och la mig.
Jag kände att jag hade tagit min del av städningen helt enkelt så jag tog mitt pick och pack och gick ut på en tretimmars promenad i solen och fotade lite i solskenet.
Jag ska lägga upp bilder från allt senare.
Idag så ska jag på intervju för sommarjobb hos SAS på Sola flygplats! Och sen ska jag jobba 16-20, så det blir en produktiv men ganska lätt dag, vilket är en skön start på veckan!
Hoppas alla får en bra dag!