LONELY LINGERIE


SKRIVET 2014-03-19

  
    
 
 
 
Finns på www.lonelyheartslabel.com, Jag vill ha alla.
 
 
 
 
 
 
 

Buenas noche


SKRIVET 2014-03-19

Mitt liv har varit relativt ointressant den senaste tiden, fast ändå intressantare än vad det brukar vara, så ni kan ju tänka er hur ointressant det brukar vara. Har blivit inringd till jobb några dagar, jag och Malin har hittat tillbaka till varandra efter dessa år på gymnasiet och har spenderat mycket förlorad tid tillsammans på senaste, jag har varit ut två gånger på en månad(wow) och spenderat förvånansvärt lite tid med mormor.
 
På fredag så ska vi tjejer åka till Stockholm till Freja och Lisa och spendera helgen där med dem.
Vi ska äta, dricka, mysa, festa och prata prata prata, helt utan kommatecken, som det brukar och ska vara när vi umgås. Längtar så mycket.
 
Nu ska jag sova(ska kolla på minst 2 avsnitt av Suburgatory) för ska upp vid kl 7, jag ska följa med mormor och morfar på trädgårdsmässa i Stockholm.
 
Buenas noche

Pick me up and take me like a vitamin


SKRIVET 2014-03-08

Igår så träffade jag Martina och gick på stan med henne, det har kommit in SÅ MYCKET som jag vill ha, så den som vill skämma bort mig(Mattias), okej jag tillåter det nu."skämt"
Nej men dem hade verkligen fått in jättemycket nytt fint nu till våren och jag tror jag la någon sorts shoppingspell över Martina som påstod att hon inte shoppar så ofta alls och nu när hon var med mig så tog det aldrig slut på hennes shoppande, hon sa "Det här är det sista jag köper idag" tre gånger innan hon hade köpt sin sista grej. Vet inte om det är en bra eller dålig egenskap jag har.. Jag fick med mig två likadana linnen hem som även Martina köpte, fast hon köpte ett svart, tyckte dem var SÅ fina, från BikBok, såklart.. det är något med BikBok som alltid faller mig i smaken helt enkelt. Det slutade med att vi satt på Kahl's och pratade i säkert en och en halv timme.
Sedan sa vi hejdå och jag åkte hem till Olivia där jag fick träffa Lara (och Olivia & Jossan) efter fem månader sedan sist och åt hemlagad pizza och marabou.
Det var en bra dag helt enkelt.
 

SKYPE


SKRIVET 2014-03-08

I förrgår så skypeade jag lite med Martina och Emelie. Emelie är för tillfället I England så vi alla tre kan inte ses irl så ofta som vi vill just nu, så konstigt för det känns verkligen inte som att en av oss är i ett annat land?? det känns som alla sitter hemma i sina sängar och att vi kan ses precis när vi vill bara vi bestämmer en tid.
Emelie och Martina fick iallafall se den mer övertrötta sidan av mig som säkert var en mycket skräckfylld och förvirrande stund för dem.
 

RENÉE VOLTAIRE


SKRIVET 2014-03-05

Jag vet ej om ni vet det eller inte men på senare tid (typ ett halv år sedan) så har jag blivit väldigt intresserad utav hälsa och välmående och känner att det är väldigt viktigt att ta hand om kroppen överlag. Jag blev nyligen vegetarian också och det har funkat bra än så länge! I förrgår så beställde jag hem lite grejer från Renée Voltaires webbshop som jag fick hem idag, Jag hittade även en jättebra hemsida som säljer massa olika hälsogrejer som jag också fick hem lite grejer från idag, det som är så bra är att det är så billigt och dessutom fri frakt, sidan heter Vitaminvaruhuset.se. Tänkte visa upp vad jag köpte, för vad är en blogg utan bilder?
Några teer eftersom jag har gått och blivit beroende av te på senaste tiden, lite frukostalternativ som rawgröt, musli och crunch, cashew & sesamsmör, hampafrön, green detox, vetegräspulver, lite kex och sist men inte minst en tandkräm utan flour.

EN DAG I STOCKHOLM


SKRIVET 2014-03-04

Hej! I lördags klev jag upp tidigt för att ta bussen till Stockholm på Arbetsintervju för The Beach Party 2014.
Det var ca 70 personer och jag tror alla var lika nervösa haha, det var nästa så att rummet vibrerade för alla skakade av nervositet. Det som var lite roligt var att det var folk från HELA Sverige som var där, jag tyckte jag hade åkt långt, sen fick jag höra folk som hade tagit nattåg dit och en del hade åkt sex timmar för att komma dit, då kände jag inte riktigt att jag hade rätten att klaga längre haha.
Det kändes iallafall som intervjun gick bra, så vi får väl se hur det blir!
Efteråt så mötte jag upp Lisa, vi uträttade några av hennes ärenden sen åkte vi hem till henne, och jag måste bara säga, GUD vad jag är avundsjuk på hennes lägenhet, vill också ha en mysig liten lägenhet i Stockholm.
Lisa pluggade ett litet tag och medans så tog jag det lungt i hennes säng och kollade på Breaking bad.
Vid 6 tiden gjorde vi oss lite i ordning, kollade på ett avsnitt Suits tillsammans, och jag undrar verkligen hur många gånger jag hann gäspa under det avsnittet, inte för att det var tråkigt men för jag var så grymt trött, det var lätt 25ggr. Sedan tog vi bussen till Vapiano, vi tog en drink medans vi väntade på ett bord, tyvärr så råkade Lisa dock ha ned sin drink på golvet efter 5 min, stackaren.. Jag beställde en Pesto pasta som var väldigt god. 
Vi satt där några timmar och pratade om allt. Under kvällen så började jag få väldigt ont i halsen samt huvudet och mina gäspningar fortsatte och jag fick verkligen hålla mig i skinnet för att inte klaga var 3 minut haha.
Men eftersom jag hade stannat hela dagen p.g.a. skulle på mingelfest för dem som varit på intervjuen på kvällen så kändes det inte som jag bara kunde åka hem utan att ens gå dit, så vi gick dit och i princip vände på klacken och gick igen haha. Jag skulle väl inte säga att jag stannade i onödan för fick en jättetrevlig heldag med Lisa och det får man ju inte varje dag nu när hon bor i Stockholm!