Who needs date nights with boys when you got a bestie


SKRIVET 2016-09-21

 
 

Kurragömma


SKRIVET 2016-09-15

 
 
Idag har jag varit på en introduktionskurs för ett jobb här i Stockholm, träffade mycket trevliga människor och lärde mig till och med ett och annat, men man märkte att det var länge sedan man har varit tvungen att sitta ned och lyssna så länge(4h) för gud vad trött i huvudet man blir efter ett tag, om inte annat rastlös, kom på mig själv mer än en gång att jag satt och ritade istället för att lyssna, inte för att det var ointressant eller något men blev för mycket att lyssna på vid vissa tillfällen haha.
Ska bli intressant den dagen jag börjar plugga igen.
Annars har jag strosat runt och gått vilse i dag, med flit, tro det eller ej, alla nya ställen som jag har varit på har jag funnit mig lära känna genom att gå vilse, för att sen hitta vägen tillbaka, och med tiden börja känna igen vägar som en gång var okända, så det var det jag gjorde, jag gick vilse så jag skulle lära känna Stockholm lite bättre och hitta nya vägar.
Sen jag började komma lite oftare till Stockholm så har jag köpt två nya böcker, det är så avslappnande att sitta på pendeln utan musik och läsa, det är inte så ofta annars som jag finner ron att läsa.
Jag känner ett serious need av en vecka utan teknologi känner jag, jag är inne i den här onda cirkeln av att pendla mellan alla sociala medier en gång var femte minut, mår dåligt psykiskt bara jag tänker på det.
Längtar tillbaka till tiden i Norge när min mobil gick sönder, jag hade inte en mobil på tre månader, och det var den mest avslappnande tiden i mitt liv sedan jag fick min första Iphone tror jag.
Jag saknar tiden när all teknologi var okänd för oss, när gosdjur var livet och man lekte kurragömma, behöver mig verkligen a good game of kurragömma just nu, fan vad bra jag är på det.
 

Slottsträdgården


SKRIVET 2016-09-05

 
Last weekend i spent three days with my uncle and his family in Stockholm.
We walked around in "Slottsträdgården", saw one of the castles and then we went to the museum and to Cosmonova which is a 3D cinema and saw the great barrier reef! 

ENVISION FESTIVAL pt.2


SKRIVET 2016-09-02

 
 
 
 
Jungle people

Embrace the change


SKRIVET 2016-09-01

Idag har jag varit så satans produktiv.
Jag har hällt upp all rödvinbärsdryck som jag gjorde igår, jag har städat ett garage och så har jag sytt upp och lagat byxor! Detta är nog mer ett inlägg till mig själv än någon annan, haha, bara så jag kan kolla tillbaka och säga att jag faktiskt har haft för mig något under veckan, att jag har gjort någon så kallad "nytta"
Idag har jag även hittat 4 st(!!!) par helschyssta byxor i mormors och morfars källare(guldgruva).
För er som inte vet så har min mormor och morfars källare varit där jag har hittat mesta delen av kläder som min senare tonårsgarderob har bestått av. 
Och nästan varje gång någon frågade vart mina kläder var ifrån så svara jag alltid "mormors källare".
Det har varit som min egen lilla secondhand butik, och allt har alltid varit gratis!! woho.
Man kan verkligen fynda så speciella och snygga grejer där nere och det roliga är att även fast man känner att man har gått igenom allt där nere by now så hittar man ändå saker hela tiden som det känns som man aldrig har sett förut! Det är väl liksom att en del grejer tyckte jag inte var så snygga då som jag i dagsläget tycker är värsta skatterna. Så det är väl tur att klädsmaken ändras! Väldig tur.
Kan bara tänka mig min klädstil som jag hade i t.ex. 6-7:an uuuooocccchhhh.
Men man tyckte ju att dem kläderna var så fina då, lika som man tycker att en del av sina kläder är så fina nu, om tre år till kanske vi kommer se tillbaka på dagens kläder och tänka "Vad tänke jag egentligen...."
Embrace the change!
Nu ska jag kolla på My neighbour Totoro(Ida du inspirerade mig) och sova! 
Buena noche amigos