"Julmys"

 
Igår vart vi bortbjudna på mat hos två andra svenska tjejer som också bor här i Stavanger! Det var hur mysigt som helst, god mat och dem hade även gjort karamelliserade mandlar, pepparkakor, knäck och bjöd oss på glögg så det blev ett riktigt "julmys". 
Sen fick vi skjuts till en fest där det var massor av trevliga människor! Så kul att när man kommer till ett annat land och träffar en från Sverige så får man liksom på en gång så bra kontakt med personen, bara för man kommer från samma land haha. Funderar lite varför det inte kan vara så när man är hemma i sitt hemland? Vi gick iallafall ned på stan, och vände i princip direkt och gick hem igen, vi var helt enkelt för trötta.


Kommentarer
Postat av: Anonym

hej gabriella tog in posten hos er idag du fick några brev Har du fått något jobb än jag ska jobba 7till16 imorgonbitti Snön som kom i helgen har redan försvunnit Mamma och Rebecka har ätit dillkött hos oss ikväll Vi har hämtat Hilma och Albin i skolan Isaac och Tobbe kom senare och Lina ocksåde har ätit ikväll hos oss också Nu ska jag gå och läggaq mig GODNATT

2014-12-08 @ 22:07:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: